Bepillantás egy bölcsőde életébe

Baby Bocsok Bölcsőde

Az első zenebölcsi élmény

Variációk egy témára

2017. november 28. - Baby Bocsok

„Az én lányom az a típus, aki mindenhol hamar feloldódik, mindenkivel közvetlen, így azt gondoltam, hogy a zenebölcsi kiváló közeg lesz számra. Nem mondom, hogy tévedtem, de volt vagy 4-5 alkalom, mire felvette a ritmust! Eleinte minden újdonság elvitte a figyelmét, a többi gyerek, a mellettem ülő anyuka szemüvege, a szőnyeg rojtja, minden fontosabb volt, csak az éneklés nem. A foglalkozáson persze minden gyerek békésen ült az anyukája ölében és csinálta a feladatokat, de az enyém nem. Sok biztatást kaptam, hogy ne sürgessem a gyereket, és végül nekik lett igazuk. Minden „csoda” három napig tart alapon, ez a probléma is szépen lassan megoldódott. A lányom a 4. alkalom táján végre a foglalkozást vezető lánnyal is felvette a kapcsolatot, később az éneklésbe is bekapcsolódott és végül a „koreográfiát” is ügyesen megtanulta. Egyszerűen arról volt szó az ő esetében, hogy meg kellett ismernie a közeget, fel kellett fedeznie minden apróságot és miután ezzel végzett, Nála is elkezdődött az érdemi munka! Jó tanács Anyukák, hogy ha ilyet tapasztaltok, akkor nem szabad az első alkalommal feladni, időt kell adni Babáitoknak! :)zenebolcsi_masolata.jpg

Persze könnyű ezt mondani, pláne akkor, ha az embernek van még egy gyermeke, aki mindezek mellett még fiú is, ráadásul a szabálykövető fajtából. Ő az a Baba volt, akinek mindegy volt hova viszem, milyen programot találok ki, alkalmazkodott és simulékonyan elfogadta, hogy most itt vagyunk és csináljuk. Vele teljesen gördülékenyen ment minden gyermek foglalkozás, így a zenebölcsi is. Szépen végigülte, végigtapsolta velem a foglalkozást és nem kellett azon töprengenem, hogy ezzel most jót teszek-e neki. Szerencsére a gyerekek nem egyformák, még akkor sem, ha egy „alomból” valóak! :) 

A zene megnyugtat, lelazít, segíti a kötődést, fejleszti a gyermek kreativitását, esztétikai érzékét, ezeket az értékeket mindenképp szerettem volna számukra biztosítani!”

/Tóth Anna, 2 gyermek anyukája/

Múlt hét pénteken a Baby Bocsok Mini Club szervezésében sor került az első zenebölcsire. Nagy öröm volt számunkra, hogy már az első alkalmat is ekkora érdeklődés övezte.

Várunk Titeket most pénteken is, azaz december 1-én is. A piciket 10:30-tól, a nagyobbakat délután 16:00-tól!

Bejelentkezés: https://goo.gl/forms/HNWC7ywDZRrHxqYn1

További információ: http://babybocsok.hu/index.php?page=miniclub – Baby Bocsok Mini Club*

A bejegyzés trackback címe:

https://babybocsokbolcsode.blog.hu/api/trackback/id/tr1513402085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása