Bepillantás egy bölcsőde életébe

Baby Bocsok Bölcsőde

Baby Bocsok Mini Club

Valami kezdődik!

2017. november 09. - Baby Bocsok

Az idei év elég meghatározó a Baby Bocsok életében, nemcsak azért, mert idén ünnepeljük fennállásunk 10. évfordulóját, de idén indul útnak a Baby Bocsok Mini Club is. Ezt a klubot tipikusan olyan szülőknek ajánljuk, akik még pici gyermekkel vannak otthon, de szeretnének a monoton hétköznapokból kimozdulni gyermekükkel. Éppen ezért, elsőként Zenebölcsi foglalkozást indítunk a legkisebbeknek.

Zenebölcsis foglalkozásunkat 2 korcsoportnak ajánljuk:

6-18 hó - a legkisebbek csoportja - pénteken 10:00 (kb. 45 perc)

18-36 hó - nagyobbacskák csoportja - pénteken 16:00 (kb. 60 perc)

A foglalkozások ára 1000 Ft/alkalom. Bérlet akció: 10.000 Ft-ért 11-szer látunk szeretettel Kisbabáddal, Nagybabáddal! :) Első alkalom: november 24. péntek! Bejelentkezés, mindössze 2 adat megadásával, de szükséges a következő linken: https://goo.gl/forms/sT8duB9CbMRDGL713

guidstone-kids-sized.jpg

Ünnepeljetek nálunk szülinapot! Nagy a család? Sok kis pajtással együtt ünnepelné gyermeked a szülinapját? Ne keresgélj a helyszínek között, gyertek hozzánk ünnepelni!

A terembérlet ára mindössze 12.000 Ft/3 óra. 

Legújabb szolgáltatásunk keretében animátor csapat is gondoskodik a határtalan jókedvről. Írjátok meg nekünk e-mailben, hogy mi lenne az elképzelésetek létszámra, életkorra, hangulatra vonatkozóan és mi segítünk a megvalósításban! Torta, üdítő, rágcsálnivaló nem gond, mi megoldjuk!

Várjuk jelentkezéseitek az info@babybocsok.hu email címre!

És itt még mindig nincs vége! Kreatív programjainkkal szeretnénk Nektek segíteni, hogy kitörhessen belőletek a határtalan alkotási vágy. Időről időre szeretnénk olyan kézműves foglalkozásokat szervezni nektek szülőknek és gyermekeiteknek, amely során együtt alkothattok, készülhettek a jeles ünnepekre úgy, hogy valami kedves és maradandó dolgot visztek haza! Programjainkról részletesen a Facebook oldalunkon tájékozódhattok!

Ami pedig az elkövetkezendő időszakban várható: sószoba használat, akár bérletes rendszerben is és Tücsök Torna, TSMT alapokon! Részletek januárban!

Addig is kövessétek a Baby Bocsok Bölcsi blog oldalát!

A bejegyzés trackback címe:

https://babybocsokbolcsode.blog.hu/api/trackback/id/tr4013218079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása